Wie is For Tomorrow?

Identiteit Today's Tomorrow

Today’s Tomorrow ook wel handelend onder de naam For Tomorrow, is er voor iedereen die zonder advies zelf zijn of haar vermogen wil laten beleggen voor later. Waarbij u zelf kiest voor het verwachte risico en rendement van de beleggingsmix die bij jouw past.  

Today’s Tomorrow onderscheidt zich door actief beheer en dus in te spelen op ontwikkelingen in opgaande, neergaande en langdurig zijwaarts bewegende financiële markten. Dit actieve beheer zou in moeilijke tijden het beleggingsrisico beperken en beschermt daarmee uw vermogen. In een goed beursklimaat proberen we met slimme keuzes in bedrijven en sectoren extra te profiteren van stijgende effectenkoersen. Op deze manier zorgt Today’s Tomorrow ervoor uw vermogen op lange termijn te laten groeien.

Today’s Tomorrow heeft 7 beleggingsfondsen met elk een uniek eigen visie op de markt en specifieke samenstelling. De mate van risico van een fonds bepaalt het type belegger, zoals bijv. een defensieve belegger deze kan kiezen voor een obligatie fonds. Een risico neutrale belegger zou kunnen kiezen voor het FT Neutraal Balans Fonds (een mixfonds). Een offensieve belegger kan kiezen voor een aandelenfonds of het FT Actief Fonds Offensief. Natuurlijk kan men ook kiezen voor een van de vijf profielportefeuilles en zo gemakkelijk een mix van de verschillende fondsen aanschaffen.

De beleggingsmogelijkheden bij Today’s Tomorrow zijn, zowel Box 1 (fiscaal vriendelijk)  als Box 3 (vrij vermogen). Ook kunnen we een verzekeringspolis of opgebouwd bankspaarproduct in uitkerende fase periodiek uitkeren.

For Tomorrow Paraplu fondsen, ook bij slecht weer bescherming

Ondernemers maken wel eens de grap dat banken alleen bij mooi weer een paraplu uitlenen en als het regent wil men deze weer terug. Bij slecht weer is er dus geen bescherming.

Helaas zijn veel van de slechte verhalen over de banken juist gebleken en consumenten zijn dan ook voorzichtig en willen niet met alles afhankelijk zijn van de banken. Dat is ook niet nodig want For Tomorrow is zo veilig als een kluis, helemaal omdat de beheerders van For Tomorrow actief in de markt staan en zich dus ook beschermen tegen neergaande markten.

De wortels van de oprichters van For Tomorrow liggen op de optiebeurs. Daar wordt het je als handelaar al snel duidelijk dat je niet alleen in opgaande markten, maar ook in neergaande markten rendement kan behalen en vasthouden. Als je kijkt naar het aanbod van vermogensopbouw van de grootbanken en traditionele vermogensbeheerders, dan zie je dat deze beleggingen alleen maar inspelen op opgaande markten. Raar, want bij veel grootbanken nemen ze zélf namelijk wel posities in waarbij ze inspelen op dalingen van de markt. Bij For Tomorrow kiezen we ervoor te beleggen voor u, zoals we zelf ook beleggen. De medewerkers en partners van For Tomorrow beleggen dan ook zélf in de For Tomorrow fondsen.

Meer For Tomorrow

Contact

For Tomorrow

Emmastraat 54

1213 AL Hilversum


Tel: +31 [0]35 3035690

Email: info@fortomorrow.nl

Open:
Ma t/m vr: 09.00 - 17:30uur