Wie is For Tomorrow?

For Tomorrow is een beleggingsinstelling en handelsnaam van Today’s Tomorrow. De verschillende beleggingsfondsen van For Tomorrow worden beheerd door onze ervaren professionals. Er zijn verschillende fondsen waarin u kunt beleggen met bijbehorende risicoprofielen. Wilt u niet kiezen voor een specifiek fonds, dan kunt u ook kiezen voor een profielportefeuille. U belegt dan in een samenstelling die bij uw risicoprofiel aansluit.

For Tomorrow Paraplu fondsen, ook bij slecht weer bescherming

Ondernemers maken wel eens de grap dat banken alleen bij mooi weer een paraplu uitlenen en als het regent wil men deze weer terug. Bij slecht weer is er dus geen bescherming.

Helaas zijn veel van de slechte verhalen over de banken juist gebleken en consumenten zijn dan ook voorzichtig en willen niet met alles afhankelijk zijn van de banken. Dat is ook niet nodig want For Tomorrow is zo veilig als een kluis, helemaal omdat de beheerders van For Tomorrow actief in de markt staan en zich dus ook beschermen tegen neergaande markten.

De wortels van de oprichters van For Tomorrow liggen op de optiebeurs. Daar wordt het je als handelaar al snel duidelijk dat je niet alleen in opgaande markten, maar ook in neergaande markten rendement kan behalen en vasthouden. Als je kijkt naar het aanbod van vermogensopbouw van de grootbanken en traditionele vermogensbeheerders, dan zie je dat deze beleggingen alleen maar inspelen op opgaande markten. Raar, want bij veel grootbanken nemen ze zélf namelijk wel posities in waarbij ze inspelen op dalingen van de markt. Bij For Tomorrow kiezen we ervoor te beleggen voor u, zoals we zelf ook beleggen. De medewerkers en partners van For Tomorrow beleggen dan ook zélf in de For Tomorrow fondsen.

Meer For Tomorrow

Contact

For Tomorrow

Emmastraat 54

1213 AL Hilversum


Tel: +31 [0]35 3035690

Email: info@fortomorrow.nl

Open:
Ma t/m vr: 09.00 - 17:30uur