Toezichthouders AFM en DNB

For Tomorrow is een handelsnaam van Today’s Tomorrow B.V. Today's Tomorrow beschikt als Nederlandse beleggingsinstelling over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van zowel de AFM als De Nederlandsche Bank. Dit betekent dat For Tomorrow en het For Tomorrow Paraplufonds voldoen aan de eisen die de wet- en regelgeving aan hen stelt. Die eisen gelden vooral ten aanzien van deskundigheid, betrouwbaarheid, financiële waarborgen, vermogensscheiding, bedrijfsvoering en informatieverstrekking.

De AFM houdt toezicht op het gedrag van financiële dienstverleners en de wijze waarop zij de wet en regels naleven, en zorgt dat consumenten duidelijke en eerlijke informatie krijgen.

AFM heeft een register van vergunning houdende partijen (“AIFM's”) gepubliceerd op hun site. Als u het bovenste excel-bestand download, kunt u Today's Tomorrow vinden door op crtl+f te drukken en Today's Tomorrow in te typen. Wilt u meer weten over onze vergunning? U kunt ons altijd bellen op 035-3035690 of een e-mail sturen naar info@fortomorrow.nl. Voor meer (algemene) informatie over de wet- en regelgeving en de waarborgen die dat met zich meebrengt voor beleggers kunt u ook contact opnemen met de AFM. U kunt de toezichtslijn van de AFM bellen op 0900-5400 540 of kijken op de website www.afm.nl.

De Nederlandsche Bank (DNB) controleert onze vermogenspositie en oefent het prudentieel toezicht uit. Wij rapporteren doorlopend over onze beleggingen en hun risico’s aan DNB.

AFM

Deelnemer DSI

Contact

For Tomorrow

Emmastraat 54

1213 AL Hilversum


Tel: +31 [0]35 3035690

Email: info@fortomorrow.nl

Open:
Ma t/m vr: 09.00 - 17:30uur