FAQ For Tomorrow

Onderstaand kunt u de meest gestelde vragen vinden over For Tomorrow, heeft u toch nog een andere vraag? Neem dan contact met ons op! 

Bent u opzoek naar de FAQ over het GFH Paraplufonds, klik hier

Jaaroverzicht 2018

Waar kan ik mijn jaaroverzicht 2018 vinden?

Het jaaroverzicht over 2018 hebben wij in februari 2019 per post verstuurd. Indien deze retour is gekomen, is deze ook per e-mail verstuurd. Mocht hij u toch niet bereikt hebben, horen wij dat graag en zorgen wij ervoor dat u deze alsnog ontvangt. U kunt ons bereiken via de bekende gegevens.

Online portaal

Waarom heeft het online portaal het status ‘’onder constructie’’?

For Tomorrow is per 15 november 2018 met haar fondsactiviteiten gestopt en heeft haar klanten overgedragen. Om deze reden is het klanten portaal offline. Indien u nog documentatie nodig heeft uit het online portaal kunt u deze opvragen per e-mail via het adres: info@fortomorrow.nl.

Waar kan ik mijn (oude) documentatie vinden uit het online portaal?

Deze kunt u opvragen door een e-mail te sturen naar info@fortomorrow.nl.

Dienstverlening

Wat hield de dienstverlening van For Tomorrow in?

De dienstverlening van For Tomorrow was op basis van execution only. Dit hield in dat de klant volledig vrij was in zijn keuze binnen de For Tomorrow fondsen. For Tomorrow gaf zelf geen advies, maar werd wel door diverse intermediairs verkocht. Het product kon worden aangekocht op eigen initiatief (zonder advies) of op basis van advies samen met een onafhankelijk adviseur van een andere organisatie.

Gaf For Tomorrow advies?

Nee, For Tomorrow gaf geen advies en had hier ook geen vergunning voor. Indien een klant advies wenselijk vond, werd deze verwezen naar een intermediair die wel bevoegd was advies te geven.

Wat zijn de eindresultaten van de For Tomorrow fondsen?

De For Tomorrow fondsen zijn gesloten met de NAV waarde per 15 november 2018. Deze zijn terug te vinden op de factsheets, klik op onderstaande fondsnaam op de laatste factsheet in te zien.

FT Wereldwijd Beleggen Fonds

FT Continu Click Fonds

FT Tracker Fonds Zeer Defensief

FT Actief Fonds Offensief

FT Neutraal Balans Fonds

Waar kan ik terecht met klachten?

Ondanks dat wij afscheid hebben genomen van For Tomorrow, verbeteren wij bij Today’s Groep altijd graag onze service. Indien u dan ook een klacht heeft over For Tomorrow vragen wij u deze schriftelijk in te dienen, dit kan per e-mail of per post naar onderstaande gegevens.

Today’s Tomorrow
Emmastraat 54
1213 AL Hilversum
info@fortomorrow.nl

Voorheen was Today’s Tomorrow lid bij de Kifid, maar gezien de vergunning per 16 november 2018 is ingeleverd is Today’s Tomorrow en daarmee ook For Tomorrow geen lid meer van het Kifid.

Overdracht naar Wijs & van Oostveen

Wat houdt de overdracht naar Wijs & van Oostveen precies in?

De overdracht betreft een overdracht van participaties. In verband met de overgang is het beleggingsbeleid van de oorspronkelijke For Tomorrow (FT) aangepast om deze in te kunnen brengen in de beleggingsfondsen van Wijs & van Oostveen (W&O). In onderstaande tabel kunt zien wat de overdracht in participaties heeft betekent. De participaties in de FT fondsen zijn verkocht en zijn voor dezelfde waarde aangekocht bij het bijbehorende fonds van W&O. De FT profielportefeuilles zijn met de overdracht komen te vervallen en zijn overgegaan op basis van het aantal participaties per fonds en zijn met deze verdeling overgegaan volgens onderstaand schema.

                                                       Overdracht

For Tomorrow

Wijs & van Oostveen

FT Wereldwijd Beleggen Fonds

Bright New World Fonds

FT Continu Click Fonds

W&O Europees Obligatiefonds

FT Tracker Fonds Zeer Defensief

W&O Europees Obligatiefonds

FT Actief Fonds Offensief

W&O Europees Aandelenfonds

FT Neutraal Balans Fonds

W&O Europees Obligatiefonds (50%)

W&O Europees Aandelenfonds (50%)

 Bij de overdracht heeft TT er alles aangedaan uw privacy te waarborgen. Naast de assets in de fondsen heeft W&O systemen en benodigde gegevens overgenomen om uw product voort te kunnen zetten. 

Wat is er met de For Tomorrow fondsen gebeurd?

De For Tomorrow fondsen zijn na verkoop van alle participaties geliquideerd. Per 16 november 2018 heeft Today’s Tomorrow haar vergunning met betrekking tot het fondsbeheer ingeleverd. De service van For Tomorrow is enkel gericht op afwikkeling.

Contact

For Tomorrow

Emmastraat 54

1213 AL Hilversum


Tel: +31 [0]35 3035690

Email: info@fortomorrow.nl

Open:
Ma t/m vr: 09.00 - 17:30uur